Anasayfa » Faliyetlerimiz » DERNEK OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

DERNEK OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Dernek Olağan Üstü Genel Kurul Toplantımızı 23 Aralık 2017 tarihinde saat 10:30’da ilgili gündem maddelerinin oylanarak karara bağlanması amacıyla nisapsız olarak Metroplast Asansör Tuzla adresinde bulunan toplantı salonunda gerçekleştirdi. Olağan Genel Kurulumuzun oylanması sonucunda ilgili 4. maddesi oy çokluğu ile, 5. ve 6. maddeleri ise oy birliği ile karara bağlanmıştır. Buna göre; İstanbul Fuarcılık A.Ş. ile TASİAD’ın yapmış olduğu Avrasya Asansör Fuarı sözleşmesinden doğan tüm hakların ASFED Asansör Sanayicileri Federasyonuna Devrinin yapılıp yapılmaması maddesi oy çokluğu ile YAPILMAMASI yönünde karara bağlanmıştır. 5. ve 6. maddelerinde yer alan Mevcut Yönetim Kuruluna Yetki Verilmesi maddeleri OY BİRLİĞİ ile karara bağlanmıştır.

Saygılarımızla duyurulur.

TASİAD Olağan Üstü Kongre İlanı