Anasayfa » Faliyetlerimiz » ASFED 3. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

ASFED 3. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Üyesi olduğumuz Asansör Sanayicileri Federasyonu ASFED’in 3. Olağana Genel Kurulu 15 Haziran 2019 Cumartesi günü Ankara Federasyon merkezinde gerçekleşmiştir.
Derneğimizin 7 Delege ile temsil edildiği ASFED Genel Kurulu’nda onaylanan Yeni Yönetim ve Denetleme Kuruluna göre; Dernek Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ahmet Fikret GÖKHAN (ASIL), Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Mustafa UÇAR (ASIL), Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Murat Emre ÜSTÜN (ASIL) ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Servet KARABACAK (YEDEK) üyeliklerine seçilmişlerdir.
Aynı gün yapılan ASFED Yönetim Kurulu Toplantısında belirlenen görev dağılımı aşağıdaki gibi olmuştur.

ASFED Yönetim Kurulu Başkanı; Yusuf ATİK
ASFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı; Ahmet Fikret GÖKHAN
ASFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı; Mustafa DEMİRBAĞ
ASFED Yönetim Kurulu Genel Sekreteri; Hüsnü GÖKGÖZ
ASFED Yönetim Kurulu Saymanı; Nuri KUZAN

Hayırlı olmasını diler, başarılarının devamını dileriz.
TASİAD Yönetim Kurulu

Cevapla