![]() |
Asansör Ruhsatı Hk. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
GökhanZ
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 16.Kasım.2008 Konum: Apart. Yönetici Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Asansör Ruhsatı Hk.Gönderim Zamanı: 16.Kasım.2008 Saat 10:55 |
|
Merhaba,
Ben 8 daireli ,giriş hariç 3 katlı bir apartmanın yöneticisiyim.Binaya taşınmamız sırasında ve sonrasında müteahhite defalarca Asansör ruhsatı alınması gerektiğini ve bunun kendileri tarafından belediyeye müracaat edilerek alınması gerektiğini söylememize,müteaahhitin her defasında tamam gerekli harcı yatırdım demesine rağmen,şimdi artık ben karışmam diyor.Asansör 3 kat çıkıp inmesine rağmen,kapı ile arasında orantısız bir boşluk olan,sarsıla sarsıla çıkan ve bir çok defa arızalanan,düşen bir asansör.Size sorum,asansör ruhsatını müteaahhit mi almalı,kat malikleri mi?Müteahhit almalı ise,bunun dayandığı kanun maddesini de bildirebilirsiniz?Yasal süreci nasıl takip edebiliriz?Bir de ruhsatın maliyeti ne kadardır?İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Gökhan ZEMHERİ
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |