![]() |
Neden forum yazım silindi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kontiki
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 16.Ekim.2008 Konum: iş adamı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla
Konu: Neden forum yazım silindiGönderim Zamanı: 21.Ekim.2008 Saat 17:08 |
|
SAYIN HAKAN BEY
NEDEN BENİM FORUM SAYFASINA YAZDIĞIM YAZILARI HERHANGİ BİR AÇIKLAMA YAPMADAN SİLDİN WEB SİTESİ SENİN ŞAHSİ SİTEN Mİ SİLİYORSUN BOYUNDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIYORSUN BU YAPTIĞIN AYIPTIR BENİM YAZIMDA HAKERET YOK KÜFÜR YOK LÜTFEN NEDEN SİLDİĞİNİZİ AÇIKLAYINIZ.. Düzenleyen kontiki - 21.Ekim.2008 Saat 17:10 |
|
![]() |
|
editör
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Konum: Editör Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21.Ekim.2008 Saat 17:44 |
|
Sayın Kontiki;
Site içeriğindeki değişiklikler, ekleme-silme vb... çalışmalar firmamızla yapılan sözleşmelerde firmamıza verilen yetkilerle sınırlıdır. 16//10/2008 tarihli yazınızın yayından kaldırılmasıyla ilgili açıklama 18/10/2008 tarihinde mail adresinize gönderilmiştir. Site içeriğindeki değişiklikler sorumlu olduğumuz kurum temsilcilerinin bize verdiği talimatlar gereğince yapılmaktadır.Bu güne dek aksi bir durum olmamıştır ve olmayacaktır.Yazınız kişisel inisiyatif alınarak silinmemiştir ve hiç bir dernek ya da forum üyesinin yazısı kişisel inisiyatiflerim veya şirket inisiyatiflerimiz doğrultusunda silinmemektedir. Yazdığınız yazıda şahsıma yapmış olduğunuz hitabı düzeltmenizi rica eder, aksi takdirde kişilik haklarıma saldırı olarak nitelendirip konuyu hukuk danışmanlarıma intikal ettireceğimi bildirmek isterim.
|
|
|
Saygılarımla
Hakan DEMİRCİ Tasiad Web Sitesi Editörü |
|
![]() |
|
kontiki
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 16.Ekim.2008 Konum: iş adamı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Ekim.2008 Saat 12:28 |
|
lütfen bana gerekçelerinizi açıkladığınız maili tekrar gönderiniz ben kimsenin kişilik haklarına saldırmadım öyle olduğunu düşünüyorsanıL lütfen gerğini yapınız.
pardon unuttum mail adresim
Düzenleyen kontiki - 22.Ekim.2008 Saat 12:46 |
|
![]() |
|
editör
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Konum: Editör Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23.Ekim.2008 Saat 15:56 |
|
Gerekli mail tarafınıza 23/10/2008 Saat 15:35 sularında tekrar gönderilmiştir.
Sayın Kontiki; Yazmış olduğunuz yazıda şahsıma yapmış olduğunuz hitabı forum kuralları gereğince kaldırma yetkisine sahip olmama rağmen yayından kaldırmayacağım.Hitabınızı düzeltmenizi rica eder aksi takdirde, şahsıma yapılan hitabı kanun tarafımıza sağladığı yetkilerin ilgili maddeleri gereğince, hak ve hukukumu gerekli makamlarda arayacağımı hatırlatırım.
Saygılarımla
Hakan DEMİRCİ Tasiad Web Sitesi Editörü
Hakaret
MADDE 125 - (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir. (SULH CEZA MAHK.) (2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.
(4) Hakaretin alenen işlenmesi halinde ceza altıda biri oranında artırılır.
(DEĞİŞİK FIKRA RGT: 08.07.2005 RG NO: 25869 KANUN NO: 5377/15) |
|
|
Saygılarımla
Hakan DEMİRCİ Tasiad Web Sitesi Editörü |
|
![]() |
|
kontiki
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Ekim.2008 Saat 01:37 |
|
Bak kardeşim bu konuda seninle tartışmak istemiyorum ben foruma bir yazı yazdım yetkililererden bilgi edinmek için size hitap şeklinizi beğenmeiş olabilirsiniz bunu yazıyı kaldırmadan önce bana bildirebilirdiniz sizin keyfi hareket ettiğinizi düşündüğüm için boyunuzdan büyük işlere kalkışmayıd diye jhitap ettiim
TASİAD kimsenin malı değil sizin malınız olmadığı gibi benimde değil forumda ki yazılar sizin hoşunuza gitmedi diye kaldırmanızı tepki koydum bunun cevabını sordum hakkımda nerede ne zaman istiyorsanız hukukuki yollara baş vurabilirsiniz lütfen gerekeni yapını bekliyorum...
|
|
![]() |
|
Hakan Demirci
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 31.Ekim.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31.Ekim.2008 Saat 10:27 |
|
Sayın Seyfettin Akbaş, Yazınızın yayından kaldırıldığı gün ve saat içerisinde gerekli açıklama forumda belirtilen mail adresine gönderilmiştir. Ulaşmadığını ilettiğinizde tekrar tarafınıza gönderdik. Forumdaki yazınızın kaldırılmasına tepkili olabilirsiniz, ama bu kimseye istediğiniz şekilde hitab etme özgürlüğünü size tanımaz. Şahsım olarak dernekten,forumdan yada toplumun herhangi bir kesiminden bir zaata, topluma faydalı olması için hazırlanmış olan bir platform üzerinde ağza alınmayacak, mesnetsiz,haddimi aşan, muhattabımın şahsını ve ticari itibarını zedeleyecek cümleler kullanıp, sonra "üslubumu beğenmemiş olabilirsiniz" demem ne kadar sağ duyulu bir davranış olur. Bu mesajı Tasiad Web Sitesi Editörü olarak değil, İletkim Bilgisayar Sistemleri Ltd.Şti. Genel Koordinatörü ve bireysel kimliğimle yazıyorum. Siz Tüm Asansör Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde 3 yıl süreyle Başkanlık görevini yürütmüş birisiniz. Sizden daha yapıcı bir tutum sergilemenizi beklerdim. "TASİAD kimsenin Daha önceki yazımda belirtmiş olduğum üzere, forumdaki yazılar forum kurallarında belitilen maddelere uyulması koşulu ile yayınlanır. Şirketimize verilen yetkilerde teknik çalışmaları düzenlemek ve içerik oluşturmak. Bize herhangi bir yazılı yada şifahi bir talimat gelmeden kimsenin yazısı veya yorumunu kaldırmamaktayız.Sitenin şirketimiz tarafından yayınlandığı süre içerisinde sadece bir kere forum yazısı yayından kaldırılmış, yazıları yazan her iki forum üyesinede konu ile ilgili bilgi verilmiş ve bu üyelerde durumu anlayışla karşılayıp yayından kaldırılmasına karşı gelmemişlerdir. Forum kuralları gereği her iki üyeyede yazılarını kaldırma bilgi verilmeden zaten kaldırma yetkisine dernek yönetim kurulu sahiptir. Ancak gerekli nezaket kurallarına riayet edilmek suretiyle yapılmasının daha müspet bir davranış olduğu herkesce malumdur. Sizin yazınız içinde aynısı söz konusudur, yazı yayından kaldırıldığı an size gönderilen maili almamış, almış olupta okumamış, gözünüzden kaçırmışta olabilirsiniz. Ayrıca şunuda açık bir dille belirtmek isterim ki, ben şahsım adına yazınızın yayından kaldırılmaması taraftarı olduğumu bizzat bildirdim. Ancak yapılan istişarede konu ile ilgili malumatın tarafınıza Yönetim Kurulu tarafından yapılmasının daha uygun olduğu kanaatine varılması sonucunda tarafınıza gerekli mail gönderilerek yazınız yayından kaldırılmıştır. Bildiğim kadarıyla da yazmış olduğunuz yazının cevaplarını daha önceden Dernek Başkanımı'za sorup yanıt almışsınız. O yüzden konuyla ilgili sizinle irtibata geçecek olan o dakikadan sonra Tasiad Yönetim Kurulu'dur. Yazınızın muhattabı ben olmadığım gibi, cevaplamak zorunda olanda ben değilim. Tekrar belirtmek isterim ki, bu yazı sadece kişisel olarak yazdığım bir yazıdır, yazılan hiç bir söz Tüm Asansör Sanayici ve İş Adamları Derneği ve Yönetim kurulunu bağlamamaktadır. Sizden yazınızı tekrar gözden geçirmenizi ve tekzip etmenizi rica ediyorum. bu bu konuyla alakalı yazdığım son yazı, bundan sonra bu konuyla ilgili size cevap vermeyeceğim, konuyu mahkemeye intikal ettireceğim. |
|
|
Saygılarımla
Hakan DEMİRCİ |
|
![]() |
|
kontiki
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01.Kasım.2008 Saat 17:19 |
|
Sayın Taiad üyeleri
Son günlerde tasiad forum sayfasına yazdığım yazıdan dolayı mahkemeye verceğini söyleyen sayın hakan DEMİRCİNİN bana gönderdiği yazı ve benim forum sayfasına koyduğum ve silinen yazı aiaşğıdadaır sayın üyelerin takdirine sunuyorum.
Değerli Forum Üyemiz;
16/10/2008 tarihinde forumda yazmış olduğunuz ; neden Tasiad ofisi kapaı Neden üyeler ilgisiz. Neden eğitimler yapılmıyor.2007 deki gibi Neden yönetim toplanmıyor. Neden asansör plarformunda görüşülenlere açıklanmıyor. Neden üyeler aidatlarını ödemiyor. Neden Neden Neden Birileri açıklarmı Yazınız, TASİAD’ın genel yapısına zarar verebileceği düşüncesiyle yayından kaldırılmıştır. Bu sebeple yazınızda belirtilen hususları Yönetim Kurulu Başkanı ve diğer yönetim kurulu üyeleriyle paylaştıktan sonra gerekli cevapların alınabileceği düşünülmektedir. Konu ile ilgili Yönetim kurulu ile görüşmeniz şayet kendilerine ulaşamıyor iseniz tarafımıza bilgi vererek Yönetim Kurulu Başkanımız yada Yönetim Kurulu Üyeleri’nden görevlendirilecek bir üyemiz tarafınıza konu hakkında detaylı bilgileri aktaracaktır. Forum sayfası derneğimiz ve sektörümüz için faydalı bir çalışma olması münasebetiyle yapılmıştır. Forum Kuralları : http://www.tasiad.org.tr/forum/forum_posts.asp?TID=13 ‘nın 1,7,9,11,15,16 nolu maddelerini tekrar okumanızı rica eder. Göstermiş olduğunuz alakadan ötürü teşekkür ederiz. Saygılarımla TASİAD Web Sitesi Editörü |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |