Tüm Asansörcü ve İş Adamları Derneği Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >SOSYAL ETKİNLİKLER >2008 Futbol Turnuvası
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2008 FUTBOL TURNUVASI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
KANTAŞ Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı KANTAŞ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2008 FUTBOL TURNUVASI
    Gönderim Zamanı: 27.Nisan.2008 Saat 18:52

merhaba cumartesi ademsan ve çakır asasör arasında oynanan maçta ilk dakikadan itibaren çakır asansörün 9 numarasının seviyesiz davranışları 10 numaranın faollü futbolu yetmez gibi hakemin yanlı yönetimi karşısında aslanlar gibi mücadele eden ademsanın tüm oyuncularını kutlarım maç sonunda çıkan olayların tek ama sorumlusu olan hakemi kınar maçta yapmış olduğu tutumun futbol ahlakına yakışmadığını bilmesini isterim ÇAKIR ASANSÖR BİZİ SİZ DEĞİL HAKEM YENDİ.....

kantaş
Yukarı Dön
editör Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 33
  Alıntı editör Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28.Nisan.2008 Saat 15:58
Sayın Forum Kullanıcısı;

Yazınıda belirtmiş olduğunuz maç yorumunuz organizasyonda görev yapan arkadaşlarımızı töhmet altında bıraktığı gibi, diğer takımın oyuncuları için uygun olmayan görüşlere yer ayrılmıştır. Bu sebepten ötürü karşı rakibin üyelerinden yada ilgililerinden herhangi birinin talebi gelmesi durumunda yazının yayından kaldırılacağını bildiririm.
Saygılarımla
Hakan DEMİRCİ

Tasiad Web Sitesi Editörü
Yukarı Dön
dinazor Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
  Alıntı dinazor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22.Mayıs.2008 Saat 09:16
Ben burada KANTAŞ isimli forum yazarını kutluyorum  doğruları söylediği için benim görüşümde aynen kantaşın görüşlerinde
Size gelince burası forum sayfası insanlar görüşlerini serbestçe açıklar bunu editör olarak sizin yasak getirmeye hakkınız yok bu sitenin sahibi siz değilsiniz,
Sizin göreviniz bu foruma ahlaksız yazı yazan veya yazıları kaldırmaktır bırakın şu yasakçı zihniyeti ayıp oluyor,Dünyanın her yerinde hakemler eleştirilir bunu bilimiyorsan öğren.

Yukarı Dön
editör Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı editör Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22.Mayıs.2008 Saat 10:47

Sayın Üye, foruma üye olmadan aşağıdaki kuralları okuyup kabul ettiğinizi bildiririm. forum içerisinde yazılarn konuların tamamı aşağıda belirtilen kurallar çerçevesinde yapılması gerekmektedir. Kantaş adlı üyenin yazısını aşağıdaki şartlar gereği yayında tuttuğumu kendisine hatırlattım.

Orjinalini yazan: editör

Sayın Forum Kullanıcısı;

Yazınıda belirtmiş olduğunuz maç yorumunuz organizasyonda görev yapan arkadaşlarımızı töhmet altında bıraktığı gibi, diğer takımın oyuncuları için uygun olmayan görüşlere yer ayrılmıştır. Bu sebepten ötürü karşı rakibin üyelerinden yada ilgililerinden herhangi birinin talebi gelmesi durumunda yazının yayından kaldırılacağını bildiririm.

Benim görevim sözleşmem gereği yapmam gerekenlerle sınırlıdır. Site üzerindeki inisiyatifler Tasiad'dadır, editör olarak aldığımız bilgiler ve uymamız gereken kurallar gereği hareket etmekteyiz. Ayrıca dünyanın her yerinde hakemlerin eleştirildiğini öğrendiğim gibi, foruma yazı yazıp okuduğu kuralların ne manaya geldiğini bilmeyen insanlarında, yazılan konuların ne anlama geldiğini anlamayan insanlarında var olduğunu biliyorum. Tekrar hatırlatırımki foruma üye olarak aşağıdaki kuralları kabullendiğiniz anlamını taşımaktadır.

KURALLAR :

Tehdit edici, küfürlü, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak kesinlikle yasaktır. Yazdığınız her türlü mesajdan yalnızca siz sorumlu sayılırsınız. Forum Yöneticileri bu konuda hiçbir sorumluluk üstlenmez.

Forum kurallarına uymayan mesajlar hiçbir ayrım gözetmeksizin silinir. Foruma mesaj yazarken lütfen forum kuralları dahilinde mesajlar yazmaya çalışın aksi takdirde mesajlarınız hiçbir uyarıda bulunulmadan silinir. Daha fazla bilgi için Forum Yöneticileri ile irtibata geçin.

1)Forumlarda kişi veya firmaların onurlarını zedeleyecek hakaret, küfür vs. içeren mesajları yazmak kesinlikle yasaktır.

2)Forumdaki bir kullanıcıyı bir konuda bilgisi olmadığı veya az bilgisi olduğu için veya bir konuda hatalı bilgi verdiği için suçlayıp hakaret edemezsiniz. Böyle durumlarda lütfen olaya kibarca yaklaşın.

3)Forumlarda cevabi önceden verilmiş soruları forum içerisinde aramadan gereksiz mesajlar yazıp forumda gereksiz bir karmasa yaratanlar önce uyarılıp ardından gerek görülürse forumdan uzaklaştırılacaktır. Böyle bir olaya düşmemek için forumun ARAMA özelliğini kullanınız.

4)Ayni başlığı birden fazla konu altında açamazsınız. Bununla beraber lütfen konu başlıklarına dikkat ediniz. Dikkat çekici konu başlıkları seçmek yasaktır.Konuyu anlatan başlıklar seçmeye özen gösteriniz. Buna benzer olaylarda konu silinir,gerektiğinde üyelik iptal edilebilir.

5)Forumda dil, din, ırk ve siyaset hakkında tartışma yapmak kesinlikle yasaktır,siyasi yazılarınızı siyasi içerikli forumlara üye olarak o forumlarda dile getirebilirsiniz, forumu siyasi propaganda için kullananların üyelikleri iptal edilir.

6)Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anla...na geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
Konu baslıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçmeniz gerekiyor. Yardim, lütfen,acil kişiye özel gibi başlıklar derhal silinecektir.

7)Forum bilgi paylaşım merkezi olduğu için gereksiz-kişisel tartışmalara-atışmalara girmek yasaktır. Forum bir birinize meydan okuyacak bir yer değildir.

8)Başkasına ait kişisel bilgiler yayınlamak yasaktır. (telefon numarası e-posta adresi v.b.)

9)Forum görevlileri forumdaki yetkili kişilerdir. Forum görevlilerine hakaret, küfür vs. kesinlikle yasaktır.

10)Yöneticiler her yazılan mesajı kontrol edemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.

11)Yöneticiler siteden sorumlu kişilerdir. Gereksiz tartışmalara girmek yasaktır. Forumlarda yöneticilere dolaylı yoldan sataşmak,üyelik iptalinize neden olabilir. Sorunlarınızı yöneticilerin özeline mesaj atarak çözünüz.

12)Forumlarda üyeler arasında yapılan link ve program paylaşımında,bilgisayarınızda oluşabilecek problemlerden kullanıcılar sorumludur. Bu yolla program indiren kullanıcılar bir virüs tarama programını muhakkak kullanmalılardır. Aksi halde site yönetimi sorumluluk kabul etmez.

13)Kategorilerde açtığınız konularda , daha sonraki günlerde de ekleme yaparsanız, ayni forumu kullanırsanız, forum kirliliğini önlemiş oluruz. Buna benzer olaylarda bu kurala uyulmaz ise yöneticiler forumu temizleme yetkisine sahiplerdir.

14)Foruma konunuzu yazdıktan sonra, lütfen forumu yukarılarda tutmak için konu ile alakasız yazılarla eklemeler yapmayınız. Bu tip eylemlerde, forum uyarı yapılmadan silinecektir. İlk mesajınızı dikkatli yazınız, ekleme yapmak isterseniz "düzenle" ile yazınızı düzeltebilirsiniz.

15)Bu forumda bulunarak tüm forum kurallarını kabul etmiş sayılırsınız. Forum kuralları haber vermeksizin değiştirilebilir.

16)Forum genelinde yazılan yazılardan yazı sahipleri sorumludur, web sitemiz hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Saygılarımla
Hakan DEMİRCİ

Yukarı Dön
dinazor Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
  Alıntı dinazor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22.Mayıs.2008 Saat 15:09

Sayın Editör kardeşim

forum yönetmenin ne denli zor olduğunu bilirim siz  sıradan bir forum sayfasını yönetmiyorsunuz bir  sektör derneğinin forum sayfasını yönetiyorsunuz  zaman zaman  bu tür eleştiriler gelecektir sizinde forum kurallarında belirttiğiniz gibi  ahlaksız ve seviyesiz yazılara engel olmak  yoksa size her  yazıyı yazanı şikayet ettiklerinde o yazıyı kaldırırsanız bununla nasıl baş edersiniz anlamak zor

Neden bu forumda paylaştığımız hemen her fikrin arkasından kendinizi savunmak zorunda kalıyorsunuz?

Sayın editör kardeşim Yazdığımız şeyleri sadece bir noktasından tutuluyor ve eleştirilere cevaplamak zorunda kalıyorsunuz. Sizin bu formu tarafsız gözle izlemek olmalı  bırakın taraflar bu konuda tartışsın siz sadece kuralara uymayan yazıları silin veya kaldırın.

Sonra o kişi ile soru cevap şeklinde ağız dalaşına girmeyin.

Yazdığım yazının içersinde hakem eleştirileriyle ilgili yazı sizce  ağır olabilir ama bunu başka bir üslupla anlatmanızı beklerdim Bu dernek ismiyle yakışır bir durumda olmalı sizler gelip geçicisiniz yarın başka bir yönetim gelir siz olmasınız yada olursunuz belli olmaz.

Ben bu forumu bir düello alanı değil bir paylaşım ve bilgilendirme alanı olarak görüyorum. Fikirlerim ne kadar yanlış, tehlikeli olursa olsun değer verilmesini ve iyi niyetle eleştirilmesini bekliyorum. Benim için fikirlerim değişmez şeyler değil. Onları paylaşmak ve geliştirmek için buradayım. Tek bir doğruya ve iyiye inanmıyorum.

Sürekli birbirimizi pohpohlayıp "aman ne iyi ne güzel geçinelim gidelim" demek istemiyorum. Kavga da edelim yeri geldiğinde, doğru bildiklerimizi savunalım, bir süre önce savunduğumuz fikirlerin aslında o kadar da doğru olmadıklarını iki mesaj sonra kabul edebilelim. Beni rahatsız eden nokta yazılanları okurken "acaba bu yazının ne açığını bulsam da eleştirsem" yaklaşımı. Bir şeyleri paylaşırken tüm forumu karşımıza almış gibi hissetmek yerine, hep beraber daha iyiye gittiğimizi hissetmek istiyorum.

Burada kendimizi anlatmayı, karşıdakini anlamayı, eleştirmeyi, eleştirilmeyi ve bunları anlatımı en zor olan yazı dilinde yapmayı öğreneceğiz umarım.

Ayrıca belirtmek isterim ki  fikirlerim bu forumda paylaşılmayacaksa benim bu forum sayfasında işim olmaz Ben birilerinin ego manyasında hareket etmem..

ClapClapClapClapClapClap

Yukarı Dön
editör Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı editör Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22.Mayıs.2008 Saat 16:49
Sayın Üyemiz;
Forum sayfalarında yazılan yazılar ile ilgili daha önceden şifahi ve yazılı şikayetler aldığımızdan ötürü, forumda paylaşılan konularda kişi yada kurum hedef gösterilmeden, kişilik ve ticari haklarına riayet ederek konuşmak sizde takdir edersinizki forum kurallarından ziyade bir insanlık vecibesidir.

Ben sizlerin forumda paylaştığınız hususlara engel teşkil etmek için görevli biri değilim, görevim teknik olarak sizin bu hizmetten en iyi şekilde istifade etmeniz. Daha önceki yazımda belirttiğim üzere site içerisindeki konular,yazılar editör olarak benim inisiyatifimde değildir, bu konular hakkında Tasiad tarafından verilen bilgiler doğrultusunda hareket etmekteyiz.

Şunu şahsi olarak belirtmek isterimki, forumda yazan kullanıcıların hiç birinin tarafı değilim. ayrıca konu hakkında mağdur olduğunu düşünen firma yetkilileriyle bizzat görüşerek, konunun yanlış anlaşılabileceğini ancak yinede fikirlerinizi paylaşmak için kaldırmadığımı ama konu hakkında suçlandığını düşünen veya rencide edilen kişi yada kurum olduğu takdirde bu şikayetini bize bildirmesi durumunda yazıyı kaldıracağımı kendilerinede ilettim. Bu yüzden taraflı olduğumu düşünmemenizi rica ederim. Bu yazıya benzer bir hususta açılan bir konu ilgili firmaların şikayeti üzeri yayından kaldırılmıştır. O yüzden bu tip bir konuşmada uyarı yapma zaruriyeti doğması taraflı olduğumuzu yada sizleri fikirlerini özgürce ifade etmesine engel teşkil etmesine sebebiyet vermemektedir.

Uzunca yazmış olduğunuz önerilerinizi, tavsiyelerinizi ve şikayetlerinizi mutlak suretle değerlendireceğiz.
Saygılarımla
Hakan DEMİRCİ

Yukarı Dön
AYHANKAYA Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
  Alıntı AYHANKAYA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Haziran.2008 Saat 09:15
dostluk turnuvasıydı kafaya takılacak bişey yok boşverin arkadaşlar önemli olan o turnuvada bişeyler paylaşmak biz KAYA ASANSÖR olarak spor yapmanın farklı firmalardan farklı kişileri tanımanın hazzını yaşıyoruz ve önümüzdeki sene yapılacak olan turnuvayı heycanla ve sabırsızlıkla bekliyorum şampiyon dostluk olsun gerisi yalan .... 

SAYGILARIMLA    KAYA ASANSÖR Ayhan KAYA
ayhan kayatek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz