![]() |
2008 FUTBOL TURNUVASI |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
KANTAŞ
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 27.Nisan.2008 Konum: ademsan çalışan Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: 2008 FUTBOL TURNUVASIGönderim Zamanı: 27.Nisan.2008 Saat 18:52 |
|
merhaba cumartesi ademsan ve çakır asasör arasında oynanan maçta ilk dakikadan itibaren çakır asansörün 9 numarasının seviyesiz davranışları 10 numaranın faollü futbolu yetmez gibi hakemin yanlı yönetimi karşısında aslanlar gibi mücadele eden ademsanın tüm oyuncularını kutlarım maç sonunda çıkan olayların tek ama sorumlusu olan hakemi kınar maçta yapmış olduğu tutumun futbol ahlakına yakışmadığını bilmesini isterim ÇAKIR ASANSÖR BİZİ SİZ DEĞİL HAKEM YENDİ..... |
|
|
kantaş
|
|
![]() |
|
editör
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Konum: Editör Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28.Nisan.2008 Saat 15:58 |
|
Sayın Forum Kullanıcısı;
Yazınıda belirtmiş olduğunuz maç yorumunuz organizasyonda görev yapan arkadaşlarımızı töhmet altında bıraktığı gibi, diğer takımın oyuncuları için uygun olmayan görüşlere yer ayrılmıştır. Bu sebepten ötürü karşı rakibin üyelerinden yada ilgililerinden herhangi birinin talebi gelmesi durumunda yazının yayından kaldırılacağını bildiririm.
|
|
|
Saygılarımla
Hakan DEMİRCİ Tasiad Web Sitesi Editörü |
|
![]() |
|
dinazor
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 22.Mayıs.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Mayıs.2008 Saat 09:16 |
|
Ben burada KANTAŞ isimli forum yazarını kutluyorum doğruları söylediği için benim görüşümde aynen kantaşın görüşlerinde
Size gelince burası forum sayfası insanlar görüşlerini serbestçe açıklar bunu editör olarak sizin yasak getirmeye hakkınız yok bu sitenin sahibi siz değilsiniz,
Sizin göreviniz bu foruma ahlaksız yazı yazan veya yazıları kaldırmaktır bırakın şu yasakçı zihniyeti ayıp oluyor,Dünyanın her yerinde hakemler eleştirilir bunu bilimiyorsan öğren.
|
|
![]() |
|
editör
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Konum: Editör Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Mayıs.2008 Saat 10:47 |
|
Sayın Üye, foruma üye olmadan aşağıdaki kuralları okuyup kabul ettiğinizi bildiririm. forum içerisinde yazılarn konuların tamamı aşağıda belirtilen kurallar çerçevesinde yapılması gerekmektedir. Kantaş adlı üyenin yazısını aşağıdaki şartlar gereği yayında tuttuğumu kendisine hatırlattım.
Benim görevim sözleşmem gereği yapmam gerekenlerle sınırlıdır. Site üzerindeki inisiyatifler Tasiad'dadır, editör olarak aldığımız bilgiler ve uymamız gereken kurallar gereği hareket etmekteyiz. Ayrıca dünyanın her yerinde hakemlerin eleştirildiğini öğrendiğim gibi, foruma yazı yazıp okuduğu kuralların ne manaya geldiğini bilmeyen insanlarında, yazılan konuların ne anlama geldiğini anlamayan insanlarında var olduğunu biliyorum. Tekrar hatırlatırımki foruma üye olarak aşağıdaki kuralları kabullendiğiniz anlamını taşımaktadır.
KURALLAR :
Tehdit edici, küfürlü, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak kesinlikle yasaktır. Yazdığınız her türlü mesajdan yalnızca siz sorumlu sayılırsınız. Forum Yöneticileri bu konuda hiçbir sorumluluk üstlenmez. Forum kurallarına uymayan mesajlar hiçbir ayrım gözetmeksizin silinir. Foruma mesaj yazarken lütfen forum kuralları dahilinde mesajlar yazmaya çalışın aksi takdirde mesajlarınız hiçbir uyarıda bulunulmadan silinir. Daha fazla bilgi için Forum Yöneticileri ile irtibata geçin. 1)Forumlarda kişi veya firmaların onurlarını zedeleyecek hakaret, küfür vs. içeren mesajları yazmak kesinlikle yasaktır. |
|
|
Saygılarımla
|
![]() |
|
dinazor
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 22.Mayıs.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Mayıs.2008 Saat 15:09 |
|
Sayın Editör kardeşim forum yönetmenin ne denli zor olduğunu bilirim siz sıradan bir forum sayfasını yönetmiyorsunuz bir sektör derneğinin forum sayfasını yönetiyorsunuz zaman zaman bu tür eleştiriler gelecektir sizinde forum kurallarında belirttiğiniz gibi ahlaksız ve seviyesiz yazılara engel olmak yoksa size her yazıyı yazanı şikayet ettiklerinde o yazıyı kaldırırsanız bununla nasıl baş edersiniz anlamak zor Neden bu forumda paylaştığımız hemen her fikrin arkasından kendinizi savunmak zorunda kalıyorsunuz? Sayın editör kardeşim Yazdığımız şeyleri sadece bir noktasından tutuluyor ve eleştirilere cevaplamak zorunda kalıyorsunuz. Sizin bu formu tarafsız gözle izlemek olmalı bırakın taraflar bu konuda tartışsın siz sadece kuralara uymayan yazıları silin veya kaldırın. Sonra o kişi ile soru cevap şeklinde ağız dalaşına girmeyin. Yazdığım yazının içersinde hakem eleştirileriyle ilgili yazı sizce ağır olabilir ama bunu başka bir üslupla anlatmanızı beklerdim Bu dernek ismiyle yakışır bir durumda olmalı sizler gelip geçicisiniz yarın başka bir yönetim gelir siz olmasınız yada olursunuz belli olmaz. Ayrıca belirtmek isterim ki fikirlerim bu forumda paylaşılmayacaksa benim bu forum sayfasında işim olmaz Ben birilerinin ego manyasında hareket etmem..
|
|
![]() |
|
editör
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Mayıs.2008 Saat 16:49 |
|
Sayın Üyemiz;
Forum sayfalarında yazılan yazılar ile ilgili daha önceden şifahi ve yazılı şikayetler aldığımızdan ötürü, forumda paylaşılan konularda kişi yada kurum hedef gösterilmeden, kişilik ve ticari haklarına riayet ederek konuşmak sizde takdir edersinizki forum kurallarından ziyade bir insanlık vecibesidir.
Ben sizlerin forumda paylaştığınız hususlara engel teşkil etmek için görevli biri değilim, görevim teknik olarak sizin bu hizmetten en iyi şekilde istifade etmeniz. Daha önceki yazımda belirttiğim üzere site içerisindeki konular,yazılar editör olarak benim inisiyatifimde değildir, bu konular hakkında Tasiad tarafından verilen bilgiler doğrultusunda hareket etmekteyiz.
Şunu şahsi olarak belirtmek isterimki, forumda yazan kullanıcıların hiç birinin tarafı değilim. ayrıca konu hakkında mağdur olduğunu düşünen firma yetkilileriyle bizzat görüşerek, konunun yanlış anlaşılabileceğini ancak yinede fikirlerinizi paylaşmak için kaldırmadığımı ama konu hakkında suçlandığını düşünen veya rencide edilen kişi yada kurum olduğu takdirde bu şikayetini bize bildirmesi durumunda yazıyı kaldıracağımı kendilerinede ilettim. Bu yüzden taraflı olduğumu düşünmemenizi rica ederim. Bu yazıya benzer bir hususta açılan bir konu ilgili firmaların şikayeti üzeri yayından kaldırılmıştır. O yüzden bu tip bir konuşmada uyarı yapma zaruriyeti doğması taraflı olduğumuzu yada sizleri fikirlerini özgürce ifade etmesine engel teşkil etmesine sebebiyet vermemektedir.
Uzunca yazmış olduğunuz önerilerinizi, tavsiyelerinizi ve şikayetlerinizi mutlak suretle değerlendireceğiz.
|
|
|
Saygılarımla
|
![]() |
|
AYHANKAYA
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 04.Nisan.2008 Konum: iyi :) Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19.Haziran.2008 Saat 09:15 |
|
dostluk turnuvasıydı kafaya takılacak bişey yok boşverin arkadaşlar önemli olan o turnuvada bişeyler paylaşmak biz KAYA ASANSÖR olarak spor yapmanın farklı firmalardan farklı kişileri tanımanın hazzını yaşıyoruz ve önümüzdeki sene yapılacak olan turnuvayı heycanla ve sabırsızlıkla bekliyorum şampiyon dostluk olsun gerisi yalan ....
SAYGILARIMLA KAYA ASANSÖR Ayhan KAYA
|
|
|
ayhan kayatek
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |